Αναζήτηση σε όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας

Κρυολιπόλυση


Επίμονο τοπικό λίπος; Αντιμετωπίστε το πρόβλημα ψυχρά!


Κρυολιπόλυση είναι η θεραπεία αντιμετώπισης τοπικού λίπους, η οποία επιτυγχάνει μείωση του λιπώδους ιστού.

Η θεραπεία στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους.

Σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό που παρουσιάζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ο λιπώδης ιστός μειώνεται όταν εκτεθεί σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 4°C για διάρκεια μεγαλύτερη των 30 λεπτών.

Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων παθαίνει μία μόνιμη βλάβη που τα καθιστά ανενεργά ως λιποαποθήκες. Τα κατεστραμμένα (κατεψυγμένα) αυτά λιποκύτταρα απομακρύνονται μέσα από τις φυσικές διαδικασίες αποβολής αχρήστων ουσιών που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός.

Η όλη διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και ελεγχόμενη, σε συνθήκες που επηρεάζουν μόνο το λίπος και όχι άλλους ιστούς ή ζωτικά όργανα.

Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται μία φορά τον μήνα, και απαιτούνται από 6 μέχρι 8 εφαρμογές, ανάλογα με το περιστατικό.


Νέα πρωτοποριακή μέθοδος Cryo Cool Med


Cryo Cool Med


Η μέθοδος Cryo Cool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργείου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης.

Η μέθοδος Cryo Cool Med απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος, που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα με μια μη επεμβατική μέθοδο. Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, ακόμη και εκεί όπου όλες οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν.

Εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, στους μηρούς, τους γλουτούς, τα μπράτσα, τα γόνατα, την πλάτη και τα ψωμάκια.


Εγγραφείτε στο Newsletter

Χάρτης Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το χώρο μας στα Χανιά ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, χωρίς να περιμένετε, κλείστε ραντεβού.
VitaPlus - Κατερίνα Μαρνελάκη Ηρώων Πολυτεχνείου 37,
73132 Χανιά,
Κρήτη
28210 57955, 28210 42852